Brza dostava robe sa svih krajeva svijeta

Zahvaljujući dugoročnim odnosima sa najvećim svjetskim avio prevoznicima, našim klijentima nudimo brzu dostavu robe sa svih krajeva svijeta.

Poštujući sve zahtjeve naših klijenata u pogledu uslova isporuke, rutinga, manipulativnih potreba i cijena, naš tim će pružiti kompletan i kvalitetan servis u avio transportu.

Avio Transport
Zakažite uslugu

Potreban vam je avio transport?

Dodatne informacije

Pon - Pet: 09h – 17h

+382 30 312 275

Naše usluge u
oblasti avio transporta

  • U slučaju da klijenti imaju potrebe za hitnom otpremom pošiljke, spremni smo da organizujemo preuzimanje, transpot i dostavu u najkraćem roku po razumnim cijenama između bilo koje dvije tačke u svetu.

  • U slučaju regularnih pošiljki spremni smo da ponudimo savijet i integrisano transportno rješenje, kako bi se usluga realizovala po najvišim standardima kvaliteta, uz najpovoljnije cijene.

Skladištenje Robe | Zenšped Group

Optimalna rješenja
za sve potrebe za vašeg poslovanja

Usluge skladištenja na najvišem nivou u regionu i na međunarodnom nivou

Profesionalane i pouzdane usluge u oblasti carinskog zastupanja

Sprovođenje svih komplikovanih carinskih procedure sa ciljem uštede resursa i izbegavanja dodatnih troškova ili kašnjenja u realizaciji poslovnih procesa. Usluge špedicije na najvišem nivou u regionu i na međunarodnom nivou

Carinsko Zastupanje | Zenšped Group

Upit za saradnju

Svaki upit je poseban i u zavisnosti od različitih faktora formira se cijena za svakog klijenta posebno. Molimo vas pošaljite nam upit kako bi naš tim mogao da procesuira vaš zahtev i kako bi dobili ponudu.

    Usluga Saobraćaj LokalniMeđunarodni