Transport Iz Kine N70gqno8f1fstxvwt7lv7g27v61vw2jvagj7zbvl4c

Transport robe iz kine

Tražite najbolju cenu transporta i pouzdan servis iz Kine?
Dobrodošli! Na pravom ste mestu – najbolja rešenja za transport iz Kine.

Fokusirani smo na usluge kontejnerskog i avionskog transporta iz Kine već dugi niz godina. Ponosni na ono što radimo, našim uslugama štedimo vam novac i vreme i u tome smo veoma dobri.

Da li ćete koristiti avionski transport ili u datom trenutku jeftiniji brodski transport zadovoljava vaše potrebe u mnogome zavisi od hitnosti, veličine pošiljke i samih transportnih troškova.

To nije sve, mi ćemo takođe rešiti sve carinske formalnosti i rasteretiti vas kako biste vi mogli da se posvetite vašem poslu.

Sarađujući sa nama, vaše pošiljke se transportuju sigurno, pouzdano, na vreme i što je najvažnije najjeftinije na tržištu. Mi ne dostavljamo samo vaše kutije, palete i kontejnere – mi dostavljamo kompletna rešenja kako vi nebiste morali da razmišljate o detaljima i kako biste mogli da se posvetite vašem poslu.

Šta možemo učiniti za vas?

Transporta robe iz Kine bez obzira da li su u pitanju uzorci, kutije, palete, mašine, zbirne kontejnerske pošiljke ili puni kontejnerski utovari.

Zahvaljujući našoj mreži lokalnih partnera i dugogodišnjim odnosima sa brodskim i avionskim kompanijama vremenom smo postali eksperti za transport iz Kine a posebno za:

  • Preuzimanje pošiljki i unutrašnji transport od vašeg dobavljača do aerodroma ili luke
  • Konsolidaciju pošiljki
  • Bukiranje brodskog prostora sa najefikasnijim brodskim kompanijama
  • FCL (puni kontejnerski utovari) i LCL (zbirne kontejnerske pošiljke) transport iz svih kineskih luka
  • Avionski transport do Beograda ili bilo koje druge destinacije
  • Procedure carinjenja robe, osiguranje i ostalu prateću dokumentaciju

Brodski transport - Kina

Ukoliko vaša pošiljka nije hitna, slanje robe iz Kine brodom je uvek najekonomičnije rešenje – posebno za velike i teške pošiljke. Sa druge strane ovaj vid transporta može biti i iznenađujuće brz imajući u vidu razdaljinu između Kine i Srbije.

Slanje robe brodom realizuje se korišćenjem standardnih brodskih kontejnera. Ukoliko vas zanima više informacija o dimenzijama i vrstama kontejnera kliknite ovde. Većina robe transportuje se u standardnim 20ft i 40ft kontejnerima međutim kada je potrebno možemo obezbediti i druge vrste kontejnera kako za robu pod temperaturnim režimom tako i za gabaritne robe koje ne mogu da stanu u standardne kontejnere.

Naravno, puni kontejnerski utovari (FCL) su najpovoljnija rešenja, međutim ukoliko imate manje robe i treba vam LCL (zbirni) servis jedako smo ekonomični. Bez obzira da li imate malu kutiju ili paletu mi ćemo obezbediti zbirno rešenje kako u uvozu tako i u izvozu za Kinu. Robu objedinjujemo u konsolidacionim magacinima naših partnera gde se pune kontejneri i otpremaju ka krajnjoj destinaciji.

Kontejnere transportujemo preko luka u Baru, Rijeci, Kopru i Solunu ali i preko drugih evropskih luka (Antverpen, Roterdam, Hamburg, Bremen) kada potrebe nalažu. Servisom pokrivamo sve kineske luke a preko naših partnera u mogućnosti smo vašu robu preuzeti i dopremiti bilo gde u Kini.

Za nas nijedna roba nije previše mala ili velika. Od kutija do kontejnera, od generalne komercijalne robe do opasnih roba, sve može da se transportuje. Kontaktirajte nas sa vašim zahtevom a mi ćemo se pobrinuti za sve detalje.

Avionski transport - Kina

Ukoliko imate hitne pošiljke za ili iz Kine rešenje je naš servis avionskog transporta. U izvozu za Kinu robu šaljemo preko aerodroma Nikola Tesla u Beogradu a kada je potrebno smanjiti troškove ili robu otpremiti na neku specifičnu destinaciju koristimo evropske aerodrome u Beču i Frakfurtu. Međutim slanje robe avionom ne podrazumeva samo stavljanje robe na let – mi preuzimamo vašu robu bilo gde u Srbiji kada je u pitanju izvoz ili bilo gde u Kini kada je u pitanju uvoz i obezbeđujemo kompletnu uslugu od vrata do vrata.

Takođe u uvozu robe iz Kine pošiljke dopremamo direktno na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu a kada to nije moguće zbog ograničenja ili dimenzija pošiljke robu dopremamo preko aerodroma u Beču ili Frankfurtu. Na taj način obezbeđujemo prvoklasan servis ali i štedimo vreme i novac našim klijentima. Robu u Beogradu dočekuju naši specijalisti na aerodromu Nikola Tesla gde se pošiljke carine i nakon carinjenja dostavljaju na finalno odredište.

Izvor